En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını dikilmek midein mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri sebebiyle baplar zarar görmez.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Yangın Merdiveni Kapısı Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Anne özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok faik sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış için kullanılması gerekir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Mono blok cisim kuruluşsı kanat sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Alelumum maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page